07. ruj 23
Spremni za euro?

Nokumo je

Nokumo blog: Spremni za euro? Nokumo je u potpunosti spreman

Donesena je konačna odluka o ulasku Hrvatske u eurozonu te je napokon poznat i tečaj po kojem će se preračunavati kune u euro. Od 1.1.2023. euro postaje službena hrvatska valuta, a već od  5.9.2022. kreće obveza iskazivanja dvojnih cijena svih proizvoda i usluga.

Nokumo je svoj sustav pravodobno ažurirao i izvršio potrebne prilagodbe kako bi svojim korisnicima omogućio prelazak na novu valutu i usklađivanje sa zakonskim obvezama na iznimno jednostavan način, bez ikakvih smetnji u radnim procesima.

Već sada korisnici Nokuma mogu na svojim računima i ponudama iskazivati dvojne cijene te vršiti izvoz podataka u dvojnoj valuti, a kako smo već naveli, od rujna će to biti dio zakonske obveze.

Nokumo tim je cijeli sustav podrobno testirao kako bi mogao obećati siguran i lagan prijelaz vašeg poslovanja na novu valutu.

Zašto baš Nokumo?

Uvođenje Nokuma jednostavno je i brzo, a donosi brojne pozitivne efekte za Vaše poslovanje:

 • povećanje broja direktnih rezervacija
 • smanjenje operativnih troškova
 • jednostavnije uvođenje novih zaposlenika u rad

 

Uz to, zahvaljujući iskusnom timu te korištenju najmodernijih tehnologija i metodologija, Nokumo je brz, pouzdan, siguran te ima uhodanu dinamiku razvoja novih i usavršavanja postojećih funkcionalnosti. S Nokumom dobivate  tehnološkog partnera koji će Vas pratiti kroz godine koje dolaze.

Krenite već danas!

Ne čekajte zadnji trenutak – kontaktirajte nas već danas,  unaprijedite Vaše poslovanje i bezbrižno dočekajte uvođenje eura!

Preporučeni članci

 • Nokumo blog: VRM Days: prva konferencija o najmu privatnog smještaja
  07. ruj 23

  VRM Days: prva konferencija o najmu privatnog smještaja

  U Opatiji, 19. i 20. rujna, Nokumo će biti izlagač i sponzor na konferenciji Vacation Rental Management Days. Radujemo se povezivanju s turističkim agencijama i upraviteljima smještaja te razmjeni iskustava

 • Nokumo blog: Spremni za euro? Nokumo je u potpunosti spreman
  15. sij 23

  Spremni za euro? Nokumo je u potpunosti spreman

  Nokumo tim je cijeli sustav podrobno testirao kako bi mogao obećati siguran i lagan prijelaz vašeg poslovanja na novu valutu

 • Nokumo blog: Iskoristite nepovratna EU sredstva i unaprijedite svoj posao uz Nokumo
  19. tra 23

  Iskoristite nepovratna EU sredstva i unaprijedite svoj posao uz Nokumo

  U okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026. kroz koji je Republici Hrvatskoj dostupno 6,3 milijardi eura, jedan od najavljenih natječaja za bespovratna sredstva je i natječaj za vaučere za digitalizaciju čija se objava očekuje u drugom kvartalu 2022 godine. Natječaj je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima (MSP) koji žele razvijati digitalno poslovanje. Jedna od pet vrsta najavljenih vaučera je i vaučer za digitalni marketing. Predviđen

 • Nokumo blog: Glavni razlozi zašto je Nokumo najbolji izbor za multi-property managere
  19. stu 23

  Glavni razlozi zašto je Nokumo najbolji izbor za multi-property managere

  Velika većina PMS rješenja na tržištu izvedena su na način da je objekt kojim upravljate centralni entitet od kojega sve počinje. Što to konkretno znači? Prvo ćete unijeti objekt u sustav, zatim ćete definirati cjenike za taj objekt, zatim eventualne dodatne usluge i naknade za taj objekt. Za sljedeći objekt iz vašeg portfelja morat ćete napraviti sve ispočetka. U prijevodu – ako imate portfelj od 100 objekata – morat ćete 100 puta definirati cjenike i 100 puta definirati dodatne usluge i naknade. Zamarajuće, zar ne? 

Što korisnici kažu o nama?

Saznajte zašto biraju nas u odnosu na ostale. Prave priče, pravo zadovoljstvo

Pridružite se newsletteru

Budite informirani: Usavršite svoje vještine upravljanja nekretninama uz naše ekskluzivne novosti!

subscribe