07. ruj 23
VRM Days

Prva konferencija posvećena iznajmljivanju privatnog smještaja u Opatiji

Nokumo blog: VRM Days: prva konferencija o najmu privatnog smještaja

U Opatiji se 19. i 20. rujna ove godine održava Vacation Rental Management Days konferencija, jedinstven događaj namijenjen turističkim agencijama i multi-property managerima. Nokumo će biti jedan od izlagača, a ujedno smo i jedan od sponzora konferencije.  Veselimo se ovoj izvanrednoj prilici za povezivanje te razmjenu ideja i iskustava.

Ova prestižna konferencija, namijenjena agencijama i stručnjacima koji se bave posredovanjem u najmu privatnog smještaja, privlači pažnju stručnjaka iz cijele Europe, SAD-a i Velike Britanije.

VRM Days konferencija, koja će se održati u hotelu Ambasador, okupit će stručnjake i predstavnike tvrtki iz područja najma privatnog smještaja. Ova konferencija će donijeti najnovije trendove i praktična rješenja koja će pomoći agencijama da iskoriste svoj potencijal i uspješno se pozicioniraju na tržištu. Sudionici će imati priliku prisustvovati predavanjima, radionicama i „one-on-one“ sastancima, što će pridonijeti interaktivnoj razmjeni znanja i iskustava.

VRM Days će ugostiti renomirane stručnjake iz područja najma privatnog smještaja, uključujući i glavnog moderatora konferencije, Simona Lehmana, koji se smatra jednom od najutjecajnijih osoba u industriji. Osim g. Lehmana, sudionici će imati priliku čuti predavanja od puno drugih poznatih imena iz branše kao što su Goran Rihelj (osnivač portala hrturizam.hr),  Alessandro Poncini (Solution consultant @ PriceLabs), Michael Müller (CEO Kroati.de), Sonia Chennoufi (Head of business development Europe @ HomeToGo) i još mnogih drugih.

Naša voditeljica razvoja poslovanja, kolegica Maja Sladkov, bit će jedna od sudionica panela „Kako produljiti sezonu“ što smatramo jednom od najvažnijih tema u hrvatskom turizmu.

VRM Days konferencija predstavlja važan događaj u industriji najma privatnog smještaja. Sudjelovanjem na ovoj konferenciji stvara se prilika za upoznavanjem najnovijih trendova i inovativnih rješenja koja mogu pomoći agencijama da unaprijede svoje poslovanje. Osim toga, mogućnost razmjene znanja i iskustava s vodećim stručnjacima i tvrtkama u industriji čini ovu konferenciju nezaobilaznim događajem za sve koji se bave turizmom.

Preporučeni članci

  • Nokumo blog: VRM Days: prva konferencija o najmu privatnog smještaja
    07. ruj 23

    VRM Days: prva konferencija o najmu privatnog smještaja

    U Opatiji, 19. i 20. rujna, Nokumo će biti izlagač i sponzor na konferenciji Vacation Rental Management Days. Radujemo se povezivanju s turističkim agencijama i upraviteljima smještaja te razmjeni iskustava

  • Nokumo blog: Spremni za euro? Nokumo je u potpunosti spreman
    15. sij 23

    Spremni za euro? Nokumo je u potpunosti spreman

    Nokumo tim je cijeli sustav podrobno testirao kako bi mogao obećati siguran i lagan prijelaz vašeg poslovanja na novu valutu

  • Nokumo blog: Iskoristite nepovratna EU sredstva i unaprijedite svoj posao uz Nokumo
    19. tra 23

    Iskoristite nepovratna EU sredstva i unaprijedite svoj posao uz Nokumo

    U okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026. kroz koji je Republici Hrvatskoj dostupno 6,3 milijardi eura, jedan od najavljenih natječaja za bespovratna sredstva je i natječaj za vaučere za digitalizaciju čija se objava očekuje u drugom kvartalu 2022 godine. Natječaj je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima (MSP) koji žele razvijati digitalno poslovanje. Jedna od pet vrsta najavljenih vaučera je i vaučer za digitalni marketing. Predviđen

  • Nokumo blog: Glavni razlozi zašto je Nokumo najbolji izbor za multi-property managere
    19. stu 23

    Glavni razlozi zašto je Nokumo najbolji izbor za multi-property managere

    Velika većina PMS rješenja na tržištu izvedena su na način da je objekt kojim upravljate centralni entitet od kojega sve počinje. Što to konkretno znači? Prvo ćete unijeti objekt u sustav, zatim ćete definirati cjenike za taj objekt, zatim eventualne dodatne usluge i naknade za taj objekt. Za sljedeći objekt iz vašeg portfelja morat ćete napraviti sve ispočetka. U prijevodu – ako imate portfelj od 100 objekata – morat ćete 100 puta definirati cjenike i 100 puta definirati dodatne usluge i naknade. Zamarajuće, zar ne? 

Što korisnici kažu o nama?

Saznajte zašto biraju nas u odnosu na ostale. Prave priče, pravo zadovoljstvo

Pridružite se newsletteru

Budite informirani: Usavršite svoje vještine upravljanja nekretninama uz naše ekskluzivne novosti!

subscribe